Geneeskunde & Tandheelkunde studeren

$vzazcausogj

Heb jij altijd al gedroomd van een studie binnen de geneeskunde of tandheelkunde? Een medische studie volgen in het buitenland is een super kans! Het is een fantastische keuze met grotere zekerheid tot toelating maar ook als mogelijkheid als je onverhoop uitgeloot bent in Nederland of België.

Wij helpen je graag opweg in de zoektocht naar passende opties binnen jouw wensen en hebben een 100% succes rate voor toelating van onze studenten!

Wil je meer weten over de vele opties op het gebied van medische gezondheid. Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.

 

 

Er zijn veel gave locaties waar je een medische studie kunt volgen. Misschien heb jij nog niet over een locatie nagedacht en misschien had je wel al een specifieke bestemming in gedachte. Om jou een klein beetje te helpen geven wij jou onze top drie voor een studie geneeskunde en tandheelkunde.

 

Top 3 Universiteiten voor een studie Geneeskunde:

 

 

Top 3 Universiteiten voor een studie Tandheelkunde:

 

 

Vergroot je kansen in het buitenland!

Studeren in het buitenland biedt je vele mogelijkheden en kansen. Zo geldt dit ook wanneer je een medische opleiding doet over de grens. Naast het vergroten van je studie- en carrièremogelijkheden, zal je een geweldig CV opbouwen en jezelf aantrekkelijker maken voor werkgevers door internationale ervaring.

Een medische opleiding in het buitenland helpt je op weg naar je internationale carrière! Specialiseer je op het gebied van medicijnen of tandheelkunde Zoek je meer uitdaging in je studie? Dan is dit de kans die je met beide handen moet aanpakken.

Wil je bijvoorbeeld dokter worden in Amerika? Dan gelden er speciale vereisten en heb je top opleidingen zoals St. George University in de Bahama's die je hiervoor volledig voorbereiden inclusief je co-schappen in Amerika. 

Het onderwijs in het buitenland is innovatief en van zeer hoge kwaliteit. Door je verworven professionele, internationale vaardigheden ben jij breed inzetbaar en heb je een brede keuze uit toekomstige beroepen. Daarnaast zal je gehele studie in het Engels zijn, waardoor je geweldige taal skils opdoet.

Waarom een medische opleiding in het buitenland?

  • Vergroot je kans op een internationale carrière in de gezondheidszorg!

  • Grote medische doorbraken vinden in het buitenland plaats!

  • Medische opleidingen in het buitenland hebben meer specialisatie mogelijkheden!

  • Leg tijdens je studie contact met erkende buitenlandse bedrijven waar jij mogelijk na je studie aan de slag gaat!

  • Werkgevers zijn op zoek naar mensen die hebben geïnvesteerd in hun persoonlijke, professionele ontwikkeling!

385x463

Download de complete brochure over
Studeren in het Buitenland

Please fill in the marked fields correctly

Sending...