Donderdag 11 juli om 19:00 uur - Breda

Informatieavond Studeren in het buitenland

Maak je studententijd nog leuker door een studie in het buitenland te volgen! Beleef een uniek avontuur, waarin je nieuwe internationale vrienden maakt, je kennis verbreedt en ervaart hoe het leven er op een buitenlandse universiteit aan toe gaat.
Op onze informatieavond vertellen we jou (persoonlijk) welke studiemogelijkheden er voor jou zijn!

 

Studeren in Spanje

Onder internationale studenten is een studie in Spanje erg populair. Het aangename weer speelt hierin een rol, maar dat is niet het enige. Hoewel je er voor kunt kiezen om een opleiding in Spanje in het Engels te volgen, zul je door te studeren in Spanje ook de Spaanse taal leren. Naast het Chinees en Engels is dit de meest gesproken taal in de wereld. Een mooie kans dus!

 

Gastspreker EU Business School Barcelona

Wil je meer weten over een studie in Spanje? Tijdens de Informatieavond zal een gastspreker van de EU Business School Barcelona aanwezig zijn die jou alles kan vertellen over de business studies in Barcelona en het studentenleven in deze zonovergoten stad. Studeren in Barcelona betekent namelijk meer dan alleen vakken volgen op de universiteit; ook buiten school kun je van alles ondernemen in de stad of juist ontspannen aan het strand liggen!

 

Win een IP reiskoffer!

Tijdens de informatieavond maak jij kans op een unieke Information Planet reiskoffer! Fijn handbagage formaat, leuk design en ideaal om jouw studiereis naar Spanje op rolletjes te laten verlopen. Hij wordt onder iedereen die aanwezig is verloot.

 

Meld je gratis aan via het inschrijfformulier!

  • $ouyz1bkf1lq

    Ontdek jouw studiemogelijkheden in het buitenland

  • $4sklgpi4i8v

    Gastspreker van de EU Business School

  • $xokxqyoqia

    Informatie over studeren in Spanje