STUDIE PROGRAMMA'S - SILICON VALLEY

$8f3effzls7r

SILICON VALLEY - STUDIEPROGRAMMA'S
6 TOT 9 MAANDEN - DIVERSE RICHTINGEN

Er zijn 4 hoofdprogramma’s beschikbaar: Applied & Natural Sciense, Business & Management, Education en Engineering & Technology. Binnen deze secties zijn circa 17 verschillende programma’s te volgen. De toelatingseisen voor deze programma's zijn zeer flexibel!

Download het volledige programma >

Ontwikkel en specialiseer jezelf in verschillende vakgebieden, verbreed en verdiep je kennis via de praktijkgerichte programma's van 6 tot 9 maanden in het hart van Silicon Valley

Download de brochure voor meer informatie!

Opleiding in Silicon Valley - Inclusief 1 stage

De huidige ontwikkelingen op het gebied van techniek en business gaan hard! Veel ideeën en initiatieven worden voortgebracht uit het kloppend, technisch hart in de VS, namelijk Silicon Valley. Denk aan bedrijven als Apple, eBay, Intel en Cisco, welke allemaal in dezelfde buurt gelegen zijn. 

Deze programma's zijn toegankelijk voor internationale studenten, maar bieden juist ook voor (young) professionals de perfecte mogelijkheid om hun carrière een boost te geven. Tijdens je opleiding zul je ook minimaal één onbetaalde stage volbrengen, waarmee je een ingang krijgt bij één van de vooruitstrevende bedrijven die Silicon Valley rijk is. 

UCSC Extension is onderdeel van de University of California, Santa Cruz (UCSC). Jaarlijks studeren hier ongeveer 10.000 studenten en verbeteren zij hun skills op het gebied van Business, Technology, Bio-sciences en Educatie.

De professionele certificaatprogramma's van UCSC Extension zijn beschikbaar voor internationale studenten en bevinden zich in het hart van Silicon Valley, dat bekend staat als het centrum van baanbrekende IT-innovatie en de economische motor van de wereld.

Mogelijkheid voor werkvisum voor 12 maanden

Omdat de opleidingen praktijkgericht zijn, is de kers op de taart dat je na het voltooien van dit programma (9 mnd) in aanmerking komt voor de toekenning van een Optional Practical Training (OPT). Dit is een werkvisum, als uitbreiding op je studentenvisum waardoor je ook kunt werken voor de duur van 12 maanden. Zo kun je dus ook na je opleiding de geleerde skills in de praktijk brengen bij een Amerikaans bedrijf. Een absolute meerwaarde voor je cv!  

 

  • Verbeter je skills met een praktijkgerichte opleiding

  • Opleidingsduur 6 of 9 maanden

  • Inclusief werkervaring binnen de industrie

  • Flexibele toelatingseisen

  • Optie voor werkvisum voor de duur van 12 maanden

Geïnteresseerd? Plan vrijblijvend een oriëntatiegesprek in zodat wij je uitgebreid kunnen informeren!

$y6ojtsfx0b9

Download meer informatie!

Vul onderstaand formulier in

Fill out the fields marked

Sending ...